rubin7

 

 

 Statisztikák

 

 


Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2007-09-16
 

Kos (március 21 - április 20.)

Rubin

Támogatja a vérkeringést, megóvja a szervezetet a fertőzésektől, elősegíti a vírusfertőzések leküzdését, csillapítja a fájdalmat és enyhíti a Kos-szülöttek életét gyakorta megkeserítő fejfájást. Ez a vérvörös kő a szív- vagy gyökércsakrára helyezve erőt és energiát ad, fokozza a kezdeményező készséget, segít leküzdeni a hangulatingadozásokat, elősegíti a belső egyensúly megteremtését. 

Gránát

Csökkenti a Kosokra jellemző hiperaktivitást, erősíti az önbizalmat, büszkeséget kölcsönöz viselőjének, a gyökércsakrára helyezve enyhíti a bőrrel kapcsolatos panaszokat, stabilizálja a vérnyomást, és elűzi a lehangoltságot. Olaszországban azok az özvegyek viseltek előszeretettel gránátot, akik új partnert akartak magukhoz vonzani. 

 

Bika (április 21- május 20.)

Smaragd

Fokozza az érzéki vonzerőt, segít megőrizni a fiatalságot, megvédi viselőjét a szembetegségektől, az epilepsziától, a vírusfertőzésektől, az epe- és májbetegségektől, megszünteti az érzelmi zavarokat, gyógyítja a körömágygyulladást, könnyű szülést ígér, és mivel erőteljes regeneráló hatással rendelkezik, elősegíti a betegségekből való felépülést.

Türkiz

Elűzi a depressziót, a lámpalázat, segít úrrá lenni a gátlásokon, védelmet nyújt a mérgek és szennyező anyagok káros hatása ellen.

Rózsakvarc

Viselőjének szerencsét hoz a szerelemben, megóvja tulajdonosát a válástól, illetve az elektroszmog ártalmas hatásaitól. A szívcsakrára helyezve segít viselőjének leküzdeni az érzelmi sérülések okozta fájdalmat.

 

Ikrek (május 21 - június 21.)  

Topáz

Gyógyítja a kötőhártya-gyulladást, megszünteti az étvágytalanságot, kedvezően befolyásolja a szív, a központi idegrendszer és a lép működését, a napfonat-csakrára helyezve megnyugtatja a lelket, enyhíti a depressziót, segít leküzdeni az idegességből eredő fejfájást, és az Ikrek- szülöttekre általában jellemző kapkodást és idegességet.

Achát

Enyhíti az idegeskedés okozta gyomorpanaszokat, megóvja viselőjét a kígyómarástól, a bénulástól, az elmebetegségtől, a pestistől, kedvezően befolyásolja a szellemi képességeket, különösen a beszédkészséget. Az achát energiái megóvják a magzat egészségét, ezért nem árt, ha várandós anyukák viselik a nyakukban vagy gyűrűbe foglalva. Mivel az achát bátorrá teszi tulajdonosát, nem véletlen, hogy Orfeusz egy achátkövet vett magához, amikor leszállt az alvilágba. 

 

Rák (június 22 - július 22.)

Ametiszt

Gyógyköve a hisztériának, a mandulagyulladásnak, a légúti panaszoknak, tisztítja az aurát, megvéd a negatív hatásoktól, a mérgezésektől, az alkohol- vagy drogfüggőségtől, a rémálmoktól, megszünteti a pigmentfoltokat, enyhíti az ödémát, csökkenti a szervezetet ért stressz hatását, és fájdalomcsillapító hatással is bír.

Gyöngy

Mivel jelentős mennyiségű kalciumot tartalmaz, megóv a csontritkulástól. Aki gyöngyöt visel, az a legkedvezőtlenebb helyzeteket és képes a javára fordítani. A gyöngy segíti viselőjét abban is, hogy feldolgozza a múltból eredő sérelmeit. Az ókori görögök úgy tartották, hogy a gyöngy nemcsak fokozza viselőjének szépségét, de segít azt idősebb korában is megőriznie.  

Holdkő

Elősegíti a termékenységet, serkenti a nyirokkeringést, megakadályozza a hormonzavarok kialakulását, enyhíti a menstruációs panaszokat, utazáskor megoltalmaz, és azoknak a kismamáknak, akik opált viselnek, nem kell attól tartaniuk, hogy nem tudnak majd szoptatni.

 

Oroszlán (július 23 - augusztus 23.)

Gyémánt

A kövek legnemesebbike fokozza az önbizalmat, megsokszorozza a szervezet öngyógyító energiáit, kedvezően befolyásolja az erőnlétet, segít kivédeni a szélütést, a kőképződést, a sárgaságot, a köszvényt és a szervezet idő előtti elhasználódását. A gyémánt megóvja viselőjét a csontokkal és mirigyekkel összefüggő betegségektől, sőt még az ártó befolyások ellen is védelmet biztosít. A néphit szerint még az ördögöt is képes elűzi.

Borostyán

Kedvező hatással van a szív működésére, megszünteti a kimerültséget, pozitív energiákkal tölt fel, kiegyensúlyozza a hormonszintet, erősíti a májat és a lépet, enyhíti az asztmás eredetű rosszulléteket, a fül- és fogfájást, valamint segít kilábalni a bronchitiszből. Ezenkívül abban is támogatja tulajdonosát, hogy mindig helyesen döntsön.  

 

Szűz (augusztus 24 - október 23.)

Tigrisszem

Fokozza az összpontosító képességet, az önbizalmat, feloldja a fizikai és pszichikai gátakat, a mellre helyezve enyhíti az asztmás panaszokat és segíti viselőjét olyan helyzetekben, amikor határozottnak kell mutatkoznia.

Jáspis

Megakadályozza az epe-, máj- és vesebetegségek, a gyomorgörcsök kialakulást, a bőrrel közvetlenül érintkezve erővel és vitalitással ajándékozza meg viselőjét.

Aranytopáz

Fokozza viselője kreativitását, a napfonatcsakrára helyezve elűzi a borús gondolatokat és a depressziót, megóvja viselőjét az álmatlanságtól, az emésztési bántalmaktól és a kimerültségtől, stabilizálja a vérkeringést, segít levezetni az idegességet és megelőzni a visszerek és az aranyér kialakulását. Az aranyszínű topáz  rezgéseivel még a májpanaszok is elmulaszthatók.

 

Mérleg (szeptember 24 - október 23.)

Opál

Serkenti az anyagcserét, és segít megszabadulni az "érzelmi szmogtól". Ez utóbbi különösen fontos a Mérleg-szülöttek számára, akik mindenkivel békében akarnak élni, mindenkinek meg akarnak felelni. Az opál segítségével békét köthetnek azokkal, akiket valamivel magukra haragítottak. A néphit szerint a szivárvány színeiben ragyogó opál jelentős mértékben fokozza az erotikus vonzerőt, erősíti a szívet, kedvező hatása van a gyomor- és bélműködésre, elűzi a depressziót, valamint a sötétségtől való félelmet.    

Turmalin

Megvéd a balesetektől, a memóriazavaroktól, normalizálja a vérnyomást, a szívcsakrára fektetett kő pedig eloszlatja a gondokat és aggodalmakat.

Korall

Támogatja a vérképző szervek működését, elűzi a melankóliát és fokozza a kreativitást. Ha a kő gazdája vérszegénységben vagy kimerültségben szenved, a korall elveszíti a színét.

 

Skorpió (október 24 - novemer 22.)

Gránát

Megóv a balszerencsétől, sebezhetetlenné tesz, tisztítja a vért, enyhíti a reumás panaszokat, a gyökércsakrára helyezve fokozza a nemi vágyat, megszünteti az impotenciát és a frigiditást, megakadályozza a pattanások és kiütések kialakulását. Aki ezt a követ viseli, annak a titkok vagy rejtélyek felderítése sem okozhat problémát. 

Hematit

Mivel a hematit bátorságot ad, sebezhetetlenné tesz és megóv a veszélyektől, a harcmezőre induló katonák előszeretettel viselték talizmánként. Fokozza a vér- és a sejtképzést, vérzéscsillapítóként hat, a gyökércsakrára fektetve pedig segíti a betegségekből való gyors felépülést. Aki álmatlanságtól szenved, tegyen egy követ a párnája alá.

Jáspis

Tisztítja és méregteleníti a vért, kedvező hatása van a női szervek működésére, megkönnyíti a vese- és hólyagkövek kiürülését, és megszünteti az orrvérzést. A jáspiskövekből készült nyakék segít leküzdeni a vashiányt és a vérszegénységet.

 

Nyilas (november 23 - december 21.)

Zafír

Segít megszüntetni a Nyilasokra igencsak jellemző nyugtalanságot, láz- és vérnyomáscsökkentőként is beválik, a homlokcsakrára helyezve jótékonyan hat a szemre, és serkenti az agy működését. A zafír a "hit és a lelki béke" köve, segít megőrizni az ifjúságot, és enyhíti az isiászt kísérő fájdalmat.

Ametiszt

Ez a lilás kő megtanítja viselőjét bízni az univerzum erejében, csökkenti a félelemérzetet, enyhíti a migrént, megszünteti az álmatlanságot, tisztítja az ereket, megvédi tulajdonosát az alkoholizmustól, a nemi betegségektől és az energiavámpíroktól. 

Obszidián

Segít tisztázni az érzelmi problémákat, és megóv a látászavaroktól.

 

Bak (december 22 - január 20.)

Tigrisszem

Aranysárga és aranybarna színárnyalatai védelmet és biztonságot sugároznak. Támogatja a befelé fordulást, de elevenné és fogékonnyá teszi a szellemet. A napfonatcsakrára helyezve meleget sugároz, segíti az influenzából való gyors felépülést, és enyhíti a Bakoknál oly gyakori reumatikus panaszokat.

Onyx

Fekete színével, átláthatatlanságával mélységet és némi titokzatosságot sugároz. Jó hatást gyakorol a körmökre, a hajra és a bőrre, fokozza a kitartást, magvas gondolatokat ébreszt és megóvja tulajdonosát a balesetektől, a sorscsapásoktól és a keringési bántalmaktól. A hiedelem szerint visszaveri a rossz kívánságokat és megóvja a szervezetet a negatív kisugárzásoktól. Az összpontosítást támogató hatása pedig igencsak kapóra jön a munkamániára és szellemi túlterheltségre hajlamos Bakoknál.    

 

Vízöntő (január 21 - február 19.)

Zafír

A buddhisták szent kőnek tartják, de a katolikus főpapok is előszeretettel viselnek zafírral ékesített gyűrűt. Nem véletlenül: a kő varázslatos kéksége állandóan emlékezteti viselőjét az istenek jelenlétére. A kék zafír rezgései csökkentik a lázat és a vérnyomást, megóvják a szervezetet a korai öregedéstől, a homlokcsakrára és a szemekre helyezett kövekkel pedig ki lehet kezelni szembetegségeket, látászavarokat.

Aquamarin

Ez a világoskék színű kristály, melyet a hagyomány a misztikusok és gyógyítók kövének tart, javítja az erőnlétet, csökkenti az agressziót, a homlokra vagy a szemekre fektetve élesíti a látást, megakadályozza a torok-, máj- és szembetegségek kialakulását, és enyhíti a fogfájást. Jó hatása van a légutakra és a tüdőre, csökkenti az allergiás eredetű bőrpanaszokat.

 

Halak (február 20 - március 20.)

Ametiszt

Fokozza az intuíciót, magához vonzza a jótékony hatású energiahullámokat, és távol tartja azokat a rezgéseket, amelyek árthatnak a testnek és a léleknek. Ez a csodálatos halványlila kő enyhíti a gyász okozta fájdalmat, csökkenti a színvakságot, jótékonyan hat a hasnyálmirigyre, és segít tulajdonosának leküzdeni az alkoholizmusra való hajlamot. 

Jade

Ez a finom és lágy kő békét és harmóniát sugároz arra, aki a közelében tartózkodik. Az ókori Egyiptomban amulettként viselték a jadéból készült figurákat, amelyeknek misztikus erőt tulajdonítottak. Mexikóban a spanyol hódítók csodálkozva tapasztalták, hogy a "bennszülöttek" jadéval kúrálták a vesebetegségeket. A néphit szerint ez a kő hosszú életet ad viselőjének, bőséges gyermekáldást biztosít, megkönnyíti a szülést, és megóvja tulajdonosát a balesetektől. Terméketlenség esetén ajánlatos a szexcsakrára helyezni, szüléskor pedig kézben tartani.    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buttoncsere 

 


 

 

  

  Scriptek,Játékok,Letöltés

 
  
 


Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok